06 - 5156 5790 Ma - vrij 8:30 -18:00

Interieuradvies

Wij begrijpen dat het ontwerpen van een ruimte niet altijd eenvoudig is. Wilt u graag interieuradvies met betrekking tot kleuren, licht en materialen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn benieuwd naar uw ideeën en helpen u graag. Dankzij de nieuwste technieken kunnen we uw ruimte visueel maken met behulp van schetsen en 3D tekeningen. Samen kiezen we voor het mooiste design en de beste indeling. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u op ons bouwen.

 

Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus

Aanpassingen in onze werkwijze vanwege het coronavirus

Uw veiligheid en die van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit. We volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen extra (hygiëne)maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent gelukkig niet dat we niets voor u kunnen betekenen. Houd rekening met de volgende aanpassingen:

 

* We kunnen nog steeds bij u thuis werken, maar we houden 1,5 meter afstand. Zo kunnen we nog steeds uw interieurwerk verzorgen. Indien enigszins mogelijk zijn we bij voorkeur alleen in de ruimte bij bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken.

* In onze werkplaats kunnen we veel van onze werkzaamheden voorbereiden

* Tekeningen en 3D ontwerpen kunnen we via e-mail versturen. We kunnen dus blijven ontwerpen

 

We rekenen op uw begrip voor deze maatregelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Angelo van der Cruijsen