Warning: Use of undefined constant PB_SETTINGS_BG_OPACITY - assumed 'PB_SETTINGS_BG_OPACITY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p9851/domains/uwkeukenopmaat.nl/public_html/wp-content/plugins/panopress/panopress.php on line 137
Keukens • Van der Cruijsen Interieurbouw
06 - 5156 5790 Ma - vrij 8:30 -18:00

Keukens

Keukens ontwerpen doen we al ruim 17 jaar met heel veel plezier en passie. We maken de verschillende keukenelementen in onze eigen werkplaats waardoor vrijwel alles mogelijk is op het gebied van maatvoering en inrichting. Wij zijn niet gehinderd door de beperkingen van keukenfabrikanten. Zoekt u een landelijke, klassieke keuken of een moderne designkeuken? In alle stijlen kunnen wij u adviseren. Werkt u samen met een interieurarchitect, dan laten wij ons graag inspireren. We adviseren u bij het interieurontwerp, waarbij we blijven letten op functionaliteit en gebruikscomfort in de dagelijkse werkzaamheden. Is bijvoorbeeld dat kookeiland of die apothekerskast echt de beste oplossing voor uw ruimte?

Landelijke keukens

Een landelijke keuken kan zowel klassiek en nostalgisch als strak en modern zijn. Een keuken die warmte uitstraalt en waarbij we gebruik maken van authentieke elementen. Uiteraard op maat gemaakt en helemaal aangepast aan uw wensen. Als gerenommeerd keukenspecialist adviseren we u graag en werken we samen met u uw woonideeën uit.

Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door een strak design, dat hoeft echter niet ten koste te gaan van de uitstraling en warmte van de ruimte. Bent u op zoek naar een moderne, strakke keuken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag uw ideeën met u door.

Inspiratie opdoen? Bekijk de keukens die we reeds mochten maken:

Foto’s Keukens

Onze werkplaats

Doordat we alle keukenelementen (werkblad, keukenkastjes enz.) in onze eigen werkplaats maken zijn we niet beperkt tot standaard maten en -oplossingen. Onze werkplaats is voorzien van hoogwaardige, computergestuurde apparatuur waarmee we uw keuken tot op de millimeter nauwkeurig kunnen maken. Uw eigen keuken, helemaal naar wens door ons gefabriceerd.

Foto’s Werkplaats