06 - 5156 5790 Ma - vrij 8:30 -18:00

Over ons

Van der Cruijsen interieurbouw is al 17 jaar lang actief in de interieurbouw. Wij maken en ontwerpen keukens, badkamermeubels, kasten, meubelen en andere interieuroplossingen. Dankzij onze compleet uitgeruste werkplaats in Volkel kunnen wij alles op maat maken. Geheel naar wens.

Dankzij onze complete, grotendeels computergestuurde werkplaats in Volkel kunnen wij alles op maat maken. Geheel naar wens. Wij vinden het een uitdaging om uw wensen en ideeën te vertalen naar functionele en praktische oplossingen. Nieuwe technieken vinden we belangrijk, maar we hechten nog altijd veel waarde aan authentiek vakmanschap.

Angelo van der Cruijsen

Angelo is de drijvende kracht achter het bedrijf. Begonnen als timmerman, inmiddels professioneel interieurbouwer met kennis van zaken, een flinke hoeveelheid ervaring en geroemd vanwege zijn open en eerlijke communicatie.

“Ik geniet ervan mooie dingen te maken en mensen blij te maken met mijn creaties. Samen met de klant iets moois bedenken en dat realiseren in onze werkplaats om het vervolgens bij de klant te installeren. Dat vind ik mooi!”

Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus

Aanpassingen in onze werkwijze vanwege het coronavirus

Uw veiligheid en die van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit. We volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen extra (hygiëne)maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent gelukkig niet dat we niets voor u kunnen betekenen. Houd rekening met de volgende aanpassingen:

 

* We kunnen nog steeds bij u thuis werken, maar we houden 1,5 meter afstand. Zo kunnen we nog steeds uw interieurwerk verzorgen. Indien enigszins mogelijk zijn we bij voorkeur alleen in de ruimte bij bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken.

* In onze werkplaats kunnen we veel van onze werkzaamheden voorbereiden

* Tekeningen en 3D ontwerpen kunnen we via e-mail versturen. We kunnen dus blijven ontwerpen

 

We rekenen op uw begrip voor deze maatregelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Angelo van der Cruijsen