Warning: Use of undefined constant PB_SETTINGS_BG_OPACITY - assumed 'PB_SETTINGS_BG_OPACITY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p9851/domains/uwkeukenopmaat.nl/public_html/wp-content/plugins/panopress/panopress.php on line 137
Over ons • Van der Cruijsen Interieurbouw
06 - 5156 5790 Ma - vrij 8:30 -18:00

Over ons

Van der Cruijsen interieurbouw is al 17 jaar lang actief in de interieurbouw. Wij maken en ontwerpen keukens, badkamermeubels, kasten, meubelen en andere interieuroplossingen. Dankzij onze compleet uitgeruste werkplaats in Volkel kunnen wij alles op maat maken. Geheel naar wens.

Dankzij onze complete, grotendeels computergestuurde werkplaats in Volkel kunnen wij alles op maat maken. Geheel naar wens. Wij vinden het een uitdaging om uw wensen en ideeën te vertalen naar functionele en praktische oplossingen. Nieuwe technieken vinden we belangrijk, maar we hechten nog altijd veel waarde aan authentiek vakmanschap.

Angelo van der Cruijsen

Angelo is de drijvende kracht achter het bedrijf. Begonnen als timmerman, inmiddels professioneel interieurbouwer met kennis van zaken, een flinke hoeveelheid ervaring en geroemd vanwege zijn open en eerlijke communicatie.

“Ik geniet ervan mooie dingen te maken en mensen blij te maken met mijn creaties. Samen met de klant iets moois bedenken en dat realiseren in onze werkplaats om het vervolgens bij de klant te installeren. Dat vind ik mooi!”