06 - 5156 5790 Ma - vrij 8:30 -18:00

Bedrijfsinrichting tandartspraktijk

Voor een tandartspraktijk in Mierlo verzorgden we de inrichting van een aantal behandelkamers en de balie. De behandelruimtes zijn praktisch ingericht met veel verschillende lades voor het overzichtelijk opbergen van diverse (medische) spullen. De balie heeft een strakke, moderne uitstraling en is praktisch ingericht voor het personeel.

Meer info ›

Bedrijfsinrichting Tijssen Elektro (Oss)

Voor Tijssen Elektro in Oss verzorgden we een groot deel van de bedrijfsinrichting en bouwden we een prachtig en efficiënt standmeubel voor beursbezoeken. Bedrijfsinrichting We bouwden onder andere een aantrekkelijk ontvangstmeubel (balie) met een luxe uitstraling aan de voorzijde. De achterzijde is slim ingedeeld met voldoende opbergruimte voor belangrijke en handige zaken. Ook is er voldoende…

Meer info ›

Bedrijfsinrichting De Reiger (Horeca)

Voor deze bekende horeca-gelegenheid in Zijtaart hebben we de bedrijfsinrichting mogen verzorgen. We maakten nieuwe barren, trappen en andere belangrijke elementen. Allemaal in dezelde warme en gemoedelijke uitstraling. Een ‘bruin cafe’, maar dan supermodern. We kozen voor klassieke lijnen en hoogwaardige materialen. Bij de indeling hebben we rekening gehouden met de looproutes en natuurlijk is er meer…

Meer info ›

Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus

Aanpassingen in onze werkwijze vanwege het coronavirus

Uw veiligheid en die van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit. We volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen extra (hygiëne)maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent gelukkig niet dat we niets voor u kunnen betekenen. Houd rekening met de volgende aanpassingen:

 

* We kunnen nog steeds bij u thuis werken, maar we houden 1,5 meter afstand. Zo kunnen we nog steeds uw interieurwerk verzorgen. Indien enigszins mogelijk zijn we bij voorkeur alleen in de ruimte bij bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken.

* In onze werkplaats kunnen we veel van onze werkzaamheden voorbereiden

* Tekeningen en 3D ontwerpen kunnen we via e-mail versturen. We kunnen dus blijven ontwerpen

 

We rekenen op uw begrip voor deze maatregelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Angelo van der Cruijsen