Slaapkamer, keuken en wandkast in Boxtel

Slaapkamer

In dit luxe appartement hadden we de mooie taak een luxe slaapkamer te creëren. De op maat gemaakte kaptafel en nachtkastjes zijn in dezelfde stijl gemaakt. Zo zorgen we voor een prachtig geheel en dat zorgt weer voor rust in de ruimte. Boven de kaptafel hebben we een heldere, energiezuinige LED-lamp gemonteerd voor voldoende licht.

Keuken

De keuken in dit appartement is een bijzondere. Er lijkt namelijk een afzuigkap te ontbreken. De afzuiging is echter slim weggewerkt in de kookplaat. Zo houden we de ruimte overzichtelijk en blijft het zicht naar buiten behouden. Dat zijn nou slimme oplossingen waar we over na hebben gedacht. De keuken is verder ruim opgebouwd en voorzien van voldoende opbergruimte en luxe inbouwapparatuur.

Wandkast

Een typisch voorbeeld van onze veelzijdigheid is de wandkast die we op deze kamer mochten maken. De deuren sluiten naadloos aan en rollen ondanks het gewicht erg soepel. De kleding hangt zo netjes uit het zicht en is toch goed bereikbaar. De indeling van de kast is erg praktisch door de vele opbermogelijkheden.

Foto’s